Sigla CBC

CATALOG DE ECHIPAMENTE

Start   Contact

 

Despre CBC

Echipamente

Parteneri

 

Noutati

CBC ARMATURI INDUSTRIALE este o companie care prin multitudinea si diversitatea producatorilor pe care īi reprezinta, reuseste sa ofere clientilor sai solutii complexe si complete de automatizari industriale.

Echipa noastra de specialisti cu o experienta de peste 10 ani va sta la dispozitie cu solutii tehnice eficiente. Beneficiind si de experienta vasta a partenerilor nostrii suntem īn masura sa acoperim o gama larga de solutii de reglare automata pentru procese tehnologice īn:
  • Termie: orice reglaj īn instalatii ce vehiculeaza apa sau abur, solutii complete pentru puncte termice si centrale termice, automatizari schimbatoare de caldura de orice tip si dimensiune, instalatii pentru ventilatie si aer conditionat.
  • Chimie si petrochimie: instalatii de fierbere, coloane de distilare, instalatii cu fluide: toxice, corozive, vāscoase, abrazive, inflamabile.
  • Energetica: statii de reducere racire abur (SRR), degazoare, capete de alimentare cazane, condensatoare, preīncalzitoare.
  • Industrie usoara si alimentara: solutii de automatizare pentru instalatii din fabrici de alcool, bere si alte produse alimentare, fabrici de textile, hārtie, ciment.
  • Titei si gaze naturale: capete de sonda, echipamente pentru conducte de transport, statii de distributie si prelucrare.

Ca urmare a bunei si īndelungatei colaborari cu producatorii, societatea noastra ofera si alte servicii de calitate conexe cum ar fi: asistenta tehnica la alegerea echipamentelor, la montaj si la punerea īn functiune, scolarizare pentru personalul beneficiarului, piese de schimb si service īn perioada de garantie si post-garantie.